Термін дозрівання: подвійне плодоношення
Колір плоду: світло-коричневий
Маса плода: 60 - 100 г
Вид упаковки: контейнер пластиковий (2 л)
Брунсвік - сорт інжиру, який вважають одним з найбільш морозостійких, з хорошими адаптаційними якостями. При цьому плоди дерева мають високі смакові характеристики.
Дерево виростає до 2 м, при цьому садівники рекомендують проводити своєчасну прищіпку, щоб рослина більше не витягувалася. Рослина має розлогі гілки, її пагоноутворення оцінюють як помірне. Коріння дерева займає площу близько 3-5 м, глибина досягає 7 м.
Плоди інжиру Брунсвік мають неправильну грушеподібну форму. По мірі дозрівання колір змінюється зі світло-зеленого до жовто-коричневого, що переходить у фіолетово-червоний. У розрізі м'якоть стиглого інжиру має рожево-золотистий відтінок. Вона соковита, в центрі дрібне чорне насіння. Особливість сорту Брунсвік - це подвійне плодоношення. Інжир дозріває до середини літа, а потім повторно плодоносить восени. При цьому плоди першої хвилі більші і яскравіші, але їх кількість обмежена. Плід другого дозрівання дрібніє, хоча самих плодів на дереві значно більше.
Єдиний сорт, що володіє високою зимо-і морозостійкістю. При невеликому зимовому промерзанні навесні інжир цього сорту здатний відновлюватися. Це відбувається за рахунок активного утворення нових пагонів з різних сторін кореневої системи.
Серед основних переваг інжиру сорту Брунсвік садівники виділяють: самоплідність; морозостійкість; відмінні смакові характеристики плодів; високі показники врожайності і двоетапне плодоношення протягом літа і початку осені.