Важлива інформація! Зизифус має одну цікаву особливість: навесні він прокидається дуже пізно. Дехто вважає, що рослина вже загинула за зиму, але насправді це не так. Бруньки у зізіфуса прокинуться тільки в травні, вегетація його починається тільки за стабільного тепла у +14 градусів. Прохання це враховувати при замовлення даної рослини!
Термін дозрівання: надранній (середина вересня)
Колір ягоди: оранжево - червоний
Маса ягоди: 6 - 8 г
Вид пакування: контейнер пластиковий Р9 (0,5 л)
Цукерковий - сорт унабі, що дає стабільні і високі врожаї до середини вересня. Виведений вченими Нікітського ботанічного саду.
Дерево невисоке, компактне, малоколюче. Крона куляста, густа. Рано вступає в плодоношення (на 2-3 рік). Урожайність стабільна.
Плоди невеликі продовгувасто-овальні, масою 6-8 г, але їх зазвичай так багато, що не видно зелені. Тонка шкірка червоно-цегляного кольору прикриває дуже солодку і соковиту м'якоть. Плоди універсального призначення, придатні для вживання в свіжому вигляді, а також для виготовлення компотів, варення, маринадів, сухофруктів.
Цукерковий - сорт дуже раннього терміну дозрівання, високоврожайний, плоди гармонійного смаку, багаті біологічно активними речовинами.
Теги: зизифус, унабі, жожоба, жужуба, китайський фінік