Рукола Оливковий лист - чудовий вибір традиційної італійської дикої руколи з листям і ароматом зовсім відмінними від інших руккол. Вона має красивий світло-зелений колір і гладку форму, подібну до оливкового листа, без зубців, зазвичай пов'язаних з дикою руколою. У неї є відмінний аромат і більш інтенсивний смак, ніж у однорічної руколи, але смак тонший, ніж у звичайної дикої руколи.
Багаторічна форма дикої руколи дуже проста для вирощування. Вона посухостійка, надзвичайно холодостійка, витривала, вічнозелена. Дуже стійка до стрілкування, але коли рослина зацвітає, вона дає їстівні жовті квіти, які використовують у салатах. Зривайте молоде листя безперервно. Це зробить більшим урожай!
Листя, що нагадує оливкове (звідси й італійська назва), має силу і аромат дикої руколи і м'ясистість однорічної! Вона приносить стравам свіжість та пікантність смаку!