Чотири Сезони – популярний качаний салат, що активно вирощується у відкритому ґрунті та теплицях. За термінами дозрівання, салат сорту Чотири сезони відноситься до середньостиглих. Від посівів до збирання врожаю минає 40-50 днів. Хоча листя цього сорту можна вживати через місяць після сходів, не чекаючи утворення качана.
Качан середнього розміру. Зовнішні листя бронзово-червоні, внутрішні - жовто-зелені. Консистенція листя дуже ніжна, масляниста, смакові якості високі. Маса качана досягає 320-340 г. Показники врожайності високі – 3,8-4,2 кг/м2.
Виявляє стійкість до основних збудників хвороб салату, не схильний до цвітіння. Транспортабельний і тривалий час зберігає товарні якості.
Салат Чотири сезони активно використовується для приготування дієтичних страв, холодних закусок, салатів і бутербродів, а також для прикраси столу. Містить велику кількість вітамінів та корисних речовин.